15%

ECO5 ionska četkica za zube – PLAVA

Original price was: 39,90€.Current price is: 33,92€.

Uštedite: 5,98€ (15%)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 33,92 €.
Akcijska cijena vrijedi do 26.5.2024! 

Ionska četkica za zube Soladey ECO5 je budućnost oralne njege.

Nježna – lijepa – napredna.

Ionska četkica za zube Soladey ECO5 je budućnost oralne njege.

Dizajnirana da traje zauvijek. Koristi se način zamjenjive glave četkice. Nehrđajući čelik za tijelo. Soladey ECO5 ima potpuno drugačiji dizajn od ostalih četkica za zube. Oralna njega svjetlom i vodom. Soladey ECO5 omogućuje pranje zuba bez paste. Iskoristite snagu iona za svoje oralno zdravlje.

I dalje osjećate učinak i zdravlje svojih zubi.

Jednostavno četkanje za svaku osobu. Ionskom četkicom za zube Soladey ECO5 možete uspješno ukloniti kamenac, spriječiti krvarenje desni i nastanak karijesa te izliječiti klimanje zubi.

Nježna moć japanske ionske tehnologije omogućuje:

1. UČINKOVITO UKLANJANJE PLAKA

Plak je vrlo neugodan. Teško ih je ukloniti i mogu uzrokovati karijes. Naše Soladey ECO5 ionske četkice za zube koriste solarne ćelije i titanske šipke u kombinaciji s vodom ili slinom za stvaranje polariteta i temeljito uklanjanje plaka, kamenca i učinkovito čišćenje usne šupljine bez paste za zube.

2. ZDRAVE DESNI

Njega desni može biti prava umjetnost. Soladey ECO5 ionskom četkicom za zube učinkovito uklanjate zubne naslage zahvaljujući posebnom načinu rada i posebnim vlaknima. Čekinje su nježne za njegu osjetljivih desni i desni koje krvare.

3. BLISTAV OSMIJEH

Naša ionska četkica za zube Soladey ECO5 ne samo da poboljšava zdravlje vaše usne šupljine, već čini i blistaviji osmijeh. Uz svakodnevno pranje zuba, korištenje ionske četkice Soladey ECO5 može vratiti prirodnu boju zubima i temeljito ukloniti sve mrlje.

4. SIGURAN ZA ZUBNU CAKLINU

S našom Soladey ECO5 ionskom četkicom za zube ne oštećujete zubnu caklinu. Čekinje su meke i zaobljene.

Na inovativan način, bez paste za zube, sada je moguće prati zube ionskom četkicom Soladey ECO5 japanskog proizvođača Shiken s više od 40 godina razvoja i proizvodnje.

Soladey ECO5 ionska četkica za zube vrlo je popularna među potrošačima i stomatolozima jer jednostavno uklanja plak i temeljito čisti zube jednostavnom ionskom tehnologijom. Kada ugrađeni solarni panel apsorbira svjetlost i počnete prati zube, elektroni kroz vodu se prenose uz zube preko poluvodiča titan oksida. Ne osjećate tu reakciju, ali plak postaje nestabilan i može se lako ukloniti prirodnim putem.

Iskoristite snagu Soladey ECO5 ionske četkice za zube za cijelu obitelj! ECO5 četkica za zube je ionska četkica koja s lakoćom uklanja kamenac i temeljito čisti zube.

Kako radi Soladey ECO5 ionska četkica za zube?

Ionska četkica za zube Soladey ECO5 ima dva dijela: tijelo koje sadrži malu solarnu ploču i TiO2 šipku te zamjenjivu glavu koja drži čekinje. Zamjenske glave čekinja prilagođene su stomatološkim problemima i preferencijama korisnika. Zamjenske glave čekinja za daljnju upotrebu možete pronaći OVDJE.

Prirodno ili umjetno svjetlo, solarna ćelija, TiO2 šipka, voda ili slina zajedno stvaraju okruženje negativnih iona. Negativni ioni izvlače pozitivne ione iz plaka, što slabi njegovu molekularnu strukturu.

Soladey ionska četkica za zube ECO5 prirodno uklanja tvrdokorni plak koji je uzrok karijesa, zubnog kamenca, lošeg zadaha i mnogih sistemskih bolesti, bez upotrebe zubne paste.

Prednosti ECO5 ionske četkice za zube:

• zubi će biti glatki i sjajni, prirodna PH vrijednost u ustima će se vratiti,
• bakterije i zubni kamenac će se očistiti iz usta u obliku pjene,
• zubni plak i kamenac potpuno će nestati nakon nekoliko korištenja,
• budući da se ne radi o mehaničkom čišćenju, poštedjet ćete caklinu i desni,
• možete očistiti i jezik na kojem se zadržavaju mnoge bakterije,
• svjež dah i osjećaj čistih usta,
• nakon dulje upotrebe vaše desni će ojačati i neće krvariti,
• zubi više neće biti osjetljivi na lomljenje,
• čisti i mrlje na zubima,
• ne treba vam pasta za zube,
• jednostavan za korištenje, čak i na putovanju, kampiranju.

Tehničke informacije:

  • otpornost na toplinu: do 60 stupnjeva Celzija;
  • dimenzije: 186 x 15 x 18 mm;
  • materijal držača: ABS smola, nehrđajući čelik, AS smola, titanijev oksid;
  • materijal čekinja: najlon;
  • težina: 26g.

Najčešće postavljana pitanja

MOGU LI KORISTITI ECO5 ČETKICU ZA ZUBE ČAK I AKO LIJEČIM ZUB ILI IMPLANT?

Je li četkica za zube ECO5 također prikladna tijekom i nakon stomatološke terapije ili za one koji koriste implantate? Odaberite odgovarajuću tvrdoću četkica i pokušajte pažljivo četkati.

IMAM SRČANI PEJSMEKER, MOGU LI KORISTITI ECO5 ČETKICU ZA ZUBE?

Budući da se koristi slaba struja, ne preporučamo je koristiti.

KAKO TREBA KORISTITI ECO5 ČETKICU ZA ZUBE?

Nosivi dio može se u potpunosti prati.
① Uklonite čekinje i TiO2 poluvodič i isperite montažni dio vodom.
② Pričvrstite čekinje na osušeni držač i pohranite ga na dobro prozračenom mjestu.

MOGU LI GA KORISTITI U KUPAONICI?

ECO5 četkicu za zube možete koristiti u kupaonici, ali izbjegavajte topla i vlažna mjesta. Čuvati na dobro prozračenom mjestu.

KOJE ZAMJENSKE ČETKE MOGU KORISTITI?

Sve vrste zamjenskih četkica mogu se koristiti s četkicom za zube ECO5, uključujući standardne veličine i kompaktne veličine. Ovisno o stanju usne šupljine i četkanju, možete birati između dječje, meke, srednje meke, produžene ili tvrde.

KAKO PROMIJENITI GLAVU ČETKICE?

Držite dio s četkom i dio s držačem vodoravno i izvucite ga ravno van. Držite ručku i čvrsto gurnite četku na ručku dok ne klikne.

KADA ZAMIJENITI ZAMJENJIVU GLAVU ČETKICE?

Procijenjeno vrijeme zamjene zamjenskih glava četkica za zube je 6 do 8 mjeseci. Kada se dlačice na četkici za zube rascvjetaju, potrebno ih je zamijeniti.

MOŽE LI SVATKO U NAŠOJ OBITELJI KORISTITI JEDNU ECO3 ČETKICU ZA ZUBE?

Zajednička uporaba držača skraćuje vijek trajanja proizvoda zbog istrošenosti dijelova za pričvršćivanje zamjenskih četkica. S higijenskog gledišta, izbjegavajte dijeljenje četkice za zube.

KAKO SE KORISTI ECO5 IONSKA ČETKICA ZA ZUBE?

Dok koristite ECO5 četkicu za zube, prvo navlažite TiO2 poluvodički dio vodom. Također, osvijetlite zube umjetnim ili prirodnim prostorom, poput kupaonice i umivaonika, pažljivo četkajte na svijetlom mjestu 3 minute. Dok perete zube, mažite samo kružnim pokretima i ne pritiskajte zube četkicom. Kao izvor svjetla možete koristiti prirodno ili umjetno svjetlo. Za pohranjivanje ECO5 četkice za zube nije potrebno svjetlo.

Plaćanje i dostava

Vaš paket će biti kod vas za nekoliko dana! Ako naručite i platite do 13:00 sati, vjerojatno će biti kod vas sljedeći radni dan. U suprotnom, dajemo sve od sebe da sve narudžbe i uplate primljene nakon 13:00 zapakiramo i pošaljemo sljedeći radni dan.

Redovna cijena dostave je 4,00 EUR (30,14 HRK). Vrijedi za dostavu u Hrvatskoj.

Pitate se kako paket dolazi do vas?

Dostava putem Pošte Slovenije: kada pošaljemo paket, dobit ćete obavijest o slanju paketa.

Na izbor imate tri različita načina plaćanja:

  • plaćanje po predračunu ili plaćanje putem internet bankarstvom,
  • plaćanje s kreditnom karticom (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card),
  • plaćanje PayPal-om.

TOP