10%

IONIZATOR ZRAKA ECO2103

Original price was: 134,90€.Current price is: 121,41€.

Uštedite: 13,49€ (10%)

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 121,41 €.
Akcijska cijena vrijedi do 26.5.2024!
Osigurajte svjež zrak u zatvorenom prostoru bez prisutnosti virusa i bakterija!

Za kvalitetu zraka koji udišete pobrinut će se ionizator zraka ECO2103! Smog ili dim, prašina, alergeni i virusi zagađuju naš životni okoliš, pa želimo smanjiti njihovu količinu u zraku koji udišemo.

SKU: ECO2103 Kategorije: ,

Za kvalitetu zraka koji udišete pobrinut će se ionizator zraka ECO2103!

Smog ili dim, prašina, alergeni i virusi zagađuju naš životni okoliš, pa želimo smanjiti njihovu količinu u zraku koji udišemo.

Srećom, većina tih zagađivača može se ukloniti pomoću ionizatora zraka ECO2103. Pogodan je za sve one koji žele čist zrak u svom domu.

Ionizator zraka ECO2103 s ugrađenim HEPA filtrom omogućuje da zrak iz uređaja izlazi čist. Čist zrak u prostoriji je važan jer utječe na naše zdravlje.

Korištenjem ionizatora zraka učinkovito ćete prevladati neugodnosti poput suhih usana, glavobolje, iritacije sluznice, problema sa spavanjem, nedostatka kvalitetnog zraka te alergijskih reakcija na prašinu i pelud. Ovaj uređaj je posebno prikladan za okruženja u kojima borave djeca.

HEPA filter sadrži aktivni ugljen pa uklanja štetne plinove i kemikalije iz zraka, uključujući formaldehid i hlapljive organske spojeve, a također se bori protiv neugodnih mirisa. HEPA filter zaustavlja do 99,97% čestica većih od 2 mikrona. Valja spomenuti i činjenicu da se ionizator učinkovito suprotstavlja razvoju bakterija, virusa i gljivica. Posebno je idealan za one koji pate od alergija i respiratornih problema.

Ionizator zraka ECO2103 je prijenosan, tako da se može koristiti bilo gdje u zatvorenom prostoru. Dolazi s USB kabelom, tako da se može puniti bilo gdje i stoga ima malu potrošnju energije.

Ionizator zraka ECO2103 ima i opciju funkcije difuzora s aromaterapijom eteričnim uljima. Možete ga koristiti u kombinaciji s eteričnim uljima.

Ionizator zraka ECO2103 ima ključnu ulogu u regulaciji zdravog i ugodnog zraka u prostoriji.

Prostorije u kojima živimo često postanu suhe, stoga je čišćenje zraka ključno za zdraviji boravak. Posebno je koristan u vrijeme kada se šire sezonske alergije jer čini zrak ugodnijim i čistijim za alergičare.

Neprocjenjiv je i za sve ostale jer suh i zagađen zrak smanjuje učinkovitost prijenosa kisika u krvotok. To može dovesti do osjećaja umora i poteškoća s koncentracijom.

Tijekom sezone grijanja mnogi stručnjaci preporučuju korištenje ionizatora zraka. Ako vam je bitan ugodan boravak u zatvorenom prostoru, preporučujemo naš ionizator koji je tih, siguran i učinkovit te pogodan za korištenje kod kuće ili na poslu.

Djeluje na dva načina:

  • prvim pritiskom tipke aktivirajte rad uređaja uz nježno plavo osvjetljenje, što je ujedno i najbolji izbor za korištenje u spavaćoj sobi tijekom spavanja.
  • na drugi pritisak tipke, pritisnite za spavanje, plavo svjetlo je napola isključeno, i automatski će se isključiti nakon 8 sati korištenja. Ako želite ranije isključiti uređaj, ponovno pritisnite tipku.

Tehničke informacije

Napon: DC5V,
Snaga: 2W,
Izlaz negativnih iona: 5.000.000 pcs/cm3,
Dimenzija: 12,5 cm x 19,4 cm,
Izvor napajanja: USB,
Prostor: cca. 40m2,
Funkcija: opcija difuzora,
Materijal: ABS,
Certifikati: CE, Rohs, FCC,
Jamstvo: 1 godina.

Plaćanje i dostava

Vaš paket će biti kod vas za nekoliko dana! Ako naručite i platite do 13:00 sati, vjerojatno će biti kod vas sljedeći radni dan. U suprotnom, dajemo sve od sebe da sve narudžbe i uplate primljene nakon 13:00 zapakiramo i pošaljemo sljedeći radni dan.

Redovna cijena dostave je 4,00 EUR (30,14 HRK). Vrijedi za dostavu u Hrvatskoj.

Pitate se kako paket dolazi do vas?

Dostava putem Pošte Slovenije: kada pošaljemo paket, dobit ćete obavijest o slanju paketa.

Na izbor imate tri različita načina plaćanja:

  • plaćanje po predračunu ili plaćanje putem internet bankarstvom,
  • plaćanje s kreditnom karticom (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card),
  • plaćanje PayPal-om.

TOP