Svjesni smo da naše proizvode želite iskoristiti što je prije moguće, stoga se trudimo i poslat ćemo Vam Vašu narudžbu u najkraćem mogućem roku isti dan ili sljedeći radni dan!

Vaš paket će biti kod vas za nekoliko dana! Ukoliko naručite i platite do 13 sati, očekuje se da će biti kod Vas sljedeći radni dan. Inače, sve narudžbe i uplate zaprimljene nakon 13 sati nastojimo spakirati i poslati odmah sljedeći radni dan.

Redovna cijena dostave iznosi 4,00 EUR (30,14 HRK). Vrijedi za dostavu u Hrvatskoj.

Pitate se kako paket stiže do vas?

  • Dostava putem Pošte Slovenije: prije dostave na svoju e-mail adresu dobit ćete obavijest o poslanoj pošiljci i broj za praćenje paketa, kao i link za praćenje pošiljke.
  • U slučaju da u trenutku dostave niste kod kuće, poštar će Vam ostaviti bilješku s brojem paketa i adresom najbliže pošte gdje u roku od 15 dana možete preuzeti paket s osobnim dokumentom. U slučaju da vam poštar ne ostavi kartu, da biste ga izgubili, još uvijek možete osobno preuzeti paket u poštanskom uredu s brojem za praćenje koji dobijete u e-mailu.

Treba nam i malo vremena da se opustimo. Tada idemo na godišnji odmor. Ali bez brige. Vaše narudžbe će biti obrađene čim se vratimo s godišnjeg odmora. Po narudžbi ćete biti obaviješteni da smo odsutni i točan datum kada će paket biti spreman i poslan za Vas. Svjesni smo da je ovo vrlo važna vijest za kupca, posebno kada je u pitanju kupnja poklona.

TOP