ZAMJENSKE GLAVE ČETKICE: KOMPAKTNE RHYTHM2 – 4 KOM

37,90

KOMPAKTNE RHYTHM2 su mekše čekinje za lakše i učinkovitije čišćenje zubi.

RHYTHM2 su mekše čekinje za lakše i učinkovitije čišćenje zubi.

RHYTHM2 čekinje su mekane i crne. Ioni srebra i japanski ugljen (Binchotan) ugrađeni su u čekinje. Čekinje su antibakterijske. Vrh čekinja ima šesterokutni rub koji pomaže u uklanjanju prljavštine.

Zašto koristiti Rhythm2 kompaktne čekinje?

  1. Čekinje su kompaktnije i mekše za lakše i učinkovitije čišćenje.
  2. Pokret glave od 3 stupnja i glava debljine 4 mm za lakši pristup kutnjacima.
  3. Novo ekološki prihvatljivo pakiranje.

Promjena glave četkice za zube: za optimalnu učinkovitost vaše ionske četkice za zube, preporučujemo promjenu glave otprilike svakih 4 do 8 mjeseci ili po potrebi.

Zamjenjive RHYTHM2 glave prikladne su za ECO3, ION5, RHYTHM ili RHYTHM2 ionske četkice za zube. Montaža je vrlo jednostavna. Držite glavu četkice jednom rukom, a dršku četkice drugom i razdvojite ih. Kada postavljate novu glavu četkice za zube, ponovite postupak obrnutim redom.

Prije postavljanja nove glave četkice za zube, temeljito očistite poluvodički metalni dio četkice.

Karakteristike:

– zamjenska veličina glave: otprilike 17,8 mm,

– duljina čekinje: otprilike 10,5 mm,

– tvrdoća: kompaktne meke čekinje, RHYTHM2,

– prikladno: za sve ljude,

– pakiranje: 4 zamjenske glave kompaktni RHYTHM2.

Jedan paket sadrži četiri priloge kompaktnih RHYTHM2 čekinja.

Najčešće postavljana pitanja

Kako radi Soladey ionska četkica za zube?

Ionska četkica za zube ECO3 ili sonična ionska četkica za zube RHYTHM/RHYTHM2 djeluje na nov, revolucionaran način. Kistovi imaju ugrađen metalni dio obložen titanom koji se aktivira prirodnim ili umjetnim svjetlom. Kada je izložen svjetlu, proizvodi negativne ione. Dodirom s vodom ili slinom negativni ioni privlače pozitivne ione iz zubnog plaka i time neutraliziraju kiselost zubnog plaka. Nakon što se kiselost neutralizira, plakovi se raspadaju. Time postižemo prirodni i znanstveni pristup čišćim i zdravijim zubima te čistoj usnoj šupljini. Sonična ionska četkica za zube RHYTHM također ima 18.000 vibracija/minuti, a RHYTHM2 također ima opciju 22.000 vibracija/minuti.

Primjena!

Prije početka čišćenja potrebno je namočiti glavu četkice i metalni dio (ako nema vode dovoljna je i slina), zatim pristupiti čišćenju jezika bez paste za zube, posebno važno ujutro, kada se nakupi želučana kiselina nakon spavanja. Jezik čistimo pokretima u smjeru od grla prema vrhu jezika. Pritom se na četkici koncentriraju bakterije i kiselina, pa je važno četkicu temeljito isprati. Nakon što smo očistili jezik, možemo nastaviti s čišćenjem zuba, jer smo sada značajno smanjili koncentraciju bakterija u ustima (najviše bakterija nalazi se na jeziku). Zube peremo temeljito bez velikog pritiska. Prilikom korištenja usredotočite se na to da četkica bude u što je moguće većem kontaktu sa zubima bez prejakog pritiska. Iz tog razloga preporuča se korištenje mekih čekinja.

Pazimo na dovoljno svjetla i koristimo najjači mogući izvor svjetla (prirodni ili umjetni) i širom otvorimo usta kako bi svjetlost doprla do svih zuba. Najbolje je približiti se izvoru svjetlosti tako da svjetlost obasja cijela usta. Što je svjetlo jače, to je bolji rezultat čišćenja zuba. Pri pravilnoj upotrebi primijetit ćete da se slina lagano pjeni. Najbolji rezultati postižu se bez paste za zube, ali ako koristite pastu za zube, neka bude u vrlo malim količinama.

Nakon svake uporabe temeljito očistite četku. Ako vaša voda ima puno kamenca, s vremena na vrijeme pažljivo skinite glavu s ručke i također očistite poluvodički metalni dio (koristite staru četku ili rabljenu glavu).

SIGURNOST: Provjerite je li glava uvijek pričvršćena za ručku, osim prilikom mijenjanja. Nikada ne ostavljajte četku ili dršku u dohvatu male djece ili beba!

ECO3 ionska četkica za zube ili RHYTHM/RHYTHM2 sonična ionska četkica za zube su pametniji i prirodniji izbori.

Izbor je jasan, za one od nas koji cijene inovativan proizvod. Ne samo za bolje oralno i sustavno zdravlje, već je i dugoročno isplativ i pametniji izbor za naš okoliš.

Riješite se starih četkica i pasta za zube.

Uhvatite prirodno – koristite ione.

Plaćanje i dostava

Vaš paket će biti kod vas za nekoliko dana! Ako naručite i platite do 13:00 sati, vjerojatno će biti kod vas sljedeći radni dan. U suprotnom, dajemo sve od sebe da sve narudžbe i uplate primljene nakon 13:00 zapakiramo i pošaljemo sljedeći radni dan.

Redovna cijena dostave je 4,00 EUR (30,14 HRK). Vrijedi za dostavu u Hrvatskoj.

Pitate se kako paket dolazi do vas?

Dostava putem Pošte Slovenije: kada pošaljemo paket, dobit ćete obavijest o slanju paketa.

Na izbor imate tri različita načina plaćanja:

  • plaćanje po predračunu ili plaćanje putem internet bankarstvom,
  • plaćanje s kreditnom karticom (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card),
  • plaćanje PayPal-om.

TOP