PROČIŠĆIVAČ ZRAKA SA UV – ECOA12B

270,90

Dostupni promo kodovi (web/trgovine):
Promo kod: PZ20    Popust: 20%      Ušteda: 54,18    Veljanost koda: 20.5.2024 – 26.5.2024

ECOA12B pročišćivač zraka ima HEPA tehnologiju filtriranja koja učinkovito uklanja 99,97% čestica kao što su alergeni, prašina, pelud, prhut, plijesan, stvarajući pritom čisto okruženje za vas i vaše najmilije. Aktivni ugljen u filtru također smanjuje neugodne mirise i dim u kućanstvu. UV sterilizator uništava viruse i bakterije.

Jeste li znali da provodimo mnogo više vremena u zatvorenom prostoru nego ikad prije? Istraživanje je pokazalo da mi ljudi mislimo da provodimo oko 60% svog vremena u zatvorenom prostoru, ali u stvarnosti je taj broj puno veći i iznosi 90%!

Dom koji bi trebao biti mjesto dobrobiti prečesto je mjesto gdje kvaliteta zraka nije onoliko dobra koliko bi trebala biti. Nažalost, to shvatimo tek kada se počnemo osjećati loše, patimo od glavobolje, vrtoglavice, imamo problema s koncentracijom, nadraženosti očiju, nosa i grla ili kada se odjednom počnemo baviti astmom ili čak drugim plućnim bolestima. Da, svjež zrak mnogima je samorazumljiv, no u stvarnosti to nije tako, a toga smo posebno dobro postali svjesni tijekom epidemije.

Njegova visoka učinkovitost, jednostavnost korištenja i lijep izgled čine pročistač zraka ECOA12B odličnim izborom za ljude koji žele udisati čist zrak. Predviđeno za prostorije do 20m2.

ECOA12B pročišćivač zraka ima HEPA tehnologiju filtracije koja učinkovito uklanja 99,97% čestica kao što su alergeni, prašina, pelud, perut, plijesan, stvarajući pritom čisto okruženje za vas i vaše najmilije. Aktivni ugljen u filtru također smanjuje neugodne mirise i dim u kućanstvu. UV sterilizator uništava viruse i bakterije. Vrlo pogodan za korištenje za sprječavanje širenja koronavirusa u zatvorenom prostoru.

Nakon određenog razdoblja korištenja pročistača zraka ECOA12B možete očekivati:

• smanjeni učinci stresa i tjeskobe,
• smanjenje problema s astmom, bronhitisom i drugim bolestima dišnog sustava,
• značajno smanjenje učestalosti migrena i glavobolja,
• regulacija krvnog tlaka i otkucaja srca,
• smanjenje simptoma alergija svih vrsta,
• poboljšanje koncentracije.

Zato imajte čist zrak u svom domu, kupaonici, dnevnoj sobi, dječjoj sobi, kuhinji, uredu, hodniku ili spavaćoj sobi kako biste mogli disati lako, sigurno i jednostavno. Čist zrak također je vrlo važan u hotelu, restoranu, sobi za sastanke, čekaonici ili garderobi.

PROČISTAČ ZRAKA ECOA12B je prikladno velik i može očistiti do 20m2. Ima tri načina rada i to automatski, ručni ili način mirovanja. Izrađen je od visokokvalitetnog ABS materijala.

Ima 3 podesive razine brzine koje vam omogućuju da odaberete tiši način rada za spavanje i brzi ili turbo način rada koji možete koristiti tijekom dana. Maksimalna buka je do 50 dB.

Sadrži HEPA filter, koji treba mijenjati u prosjeku svakih 12 mjeseci korištenja. Kada je potrebno promijeniti HEPA filter u potpunosti ovisi o kvaliteti zraka u vašem domu.

Tehničke informacije

Napon: 24V;

Snaga: 25W;

Buka: 50 dB;

Veličina: 200 mm x 200 mm x 350 mm;

Protok zraka (CADR): 85m3/h;

Prostor: do 20m2;

Način rada: ručni, spavanje;

Brzina ventilatora: 3 razine + mirovanje;

Vrijeme rada: 1h – 8h;

Težina proizvoda: 1,8 kg;

UV: UV sterilizator;

Filter: HEPA filter s aktivnim ugljenom + HEPA filter visoke učinkovitosti;

Senzor: podsjetnik za zamjenu filtera;

Certifikati: CE, Rohs, FCC;

Materijal: ABS;

Jamstvo: 1 godina.

Plaćanje i dostava

Vaš paket će biti kod vas za nekoliko dana! Ako naručite i platite do 13:00 sati, vjerojatno će biti kod vas sljedeći radni dan. U suprotnom, dajemo sve od sebe da sve narudžbe i uplate primljene nakon 13:00 zapakiramo i pošaljemo sljedeći radni dan.

Redovna cijena dostave je 4,00 EUR (30,14 HRK). Vrijedi za dostavu u Hrvatskoj.

Pitate se kako paket dolazi do vas?

Dostava putem Pošte Slovenije: kada pošaljemo paket, dobit ćete obavijest o slanju paketa.

Na izbor imate tri različita načina plaćanja:

  • plaćanje po predračunu ili plaćanje putem internet bankarstvom,
  • plaćanje s kreditnom karticom (BA Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa Card),
  • plaćanje PayPal-om.

TOP