Perilica za rublje

Praonice rublja sve više slijede smjernice smanjenja potrošnje vode, korištenja blažih praškova za pranje i pranja na niskim temperaturama.

Iako naše rublje miriše zavodljivo svježe i ugodno je na dodir, to ne znači da je čisto. Posljednjih godina svjedoci smo smjernica za snižavanje temperatura pranja i korištenje blažih praškova. Time se štite roba, okoliš i osjetljiva koža, ali takve metode mogu ugroziti naše zdravlje jer još uvijek sadrže kemikalije deterdženta.

Opsežna mikrobiološka istraživanja otkrila su da se u našem rublju mogu razvijati bakterije koje se pranjem na niskim temperaturama ne uništavaju. Štoviše, perilica se može pretvoriti u leglo bakterija. Sve je to istina, naravno.

No, ako rublje perete s ECO PRANJE uređajem koji je postavljen uz perilicu rublja, s ovim uređajem možete prati bez deterdženata jer uređaj sadrži ozon koji nije štetan za zdravlje.

Dakle, perete rublje na 30 Celzijevih stupnjeva i rublje će biti oprano, dezinficirano i sterilizirano.

Što time štedimo, pitate se sada? Puno, da vidimo.

Uštedite na struji, toploj vodi jer perete samo hladnom vodom, deterdžentima (poput praška, omekšivača i sredstava za uklanjanje mrlja). Ako koristite i sušilicu, nakon pranja s ECO PRANJE uređajem, odjeća će se također brže osušiti.

Uz ECO PRANJE uređaj štedite novac, čak i do 1.000,00 eura godišnje.

Korištenje uređaja ECO PRANJE ima brojne prednosti jer uklanja 99,6% bakterija i mikroba. Ne šteti osjetljivoj koži i ne izaziva kožne alergije.

Pri korištenju ECO PRANJE uređaja ne nastaje otpadna plastična ambalaža – niti se koriste dodatne kemikalije koje bi se zatim ispuštale u okoliš. Dakle, uređaj je ekološki i ekonomičan. Ne oštećuje odjeću, već je dodatno čuva. Kod normalnog pranja rublje moramo razvrstati po boji i materijalu, ali s ECO PRANJE uređajem to više nije potrebno.

Podijelite

TOP