Čisti zrak u plućima

Čisti zrak preduvjet je dobrog zdravlja! 

Kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru koji udišemo ključna je za naše zdravlje i dobrobit. Što manje udišemo prašinu, alergene, mikroorganizme i kemijske zagađivače, manji je rizik da ćemo se razboljeti.

Zagađenje zraka u zatvorenom prostoru također je međunarodni zdravstveni problem!
Nedavna istraživanja vodećih agencija kao što su WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) i EPA (Environmental Protection Agency – Agencija za zaštitu okoliša SAD-a) pokazala su da je unutarnji zrak u našim radnim, životnim i mobilnim prostorima 2 do 5 pa čak i 100 puta više zagađen biološkim ili kemijskih tvari od vanjskog zraka!

Problem se pogoršava suvremenim metodama energetski učinkovite gradnje. Neadekvatna ventilacija može dovesti do razvoja i širenja bakterija, virusa, grinja, plijesni, čestica i peludi u zatvorenom prostoru.

Onečišćenje zraka i posljedice po naše zdravlje najčešći su uzroci loše kvalitete zraka u zatvorenim prostorima. Poznajemo ih kao alergene, kemijske tvari i mirise, bakterije, viruse, plijesni i plinove.

Posljedice onečišćenja zraka u zatvorenim prostorima na ljudsko zdravlje postaju vidljive kada pogledamo sve veće zdravstvene probleme kao što su: alergijske reakcije, infekcije oka, nadražaj nosa i grla, bronhitis, upala pluća, glavobolja, mučnina, problemi s disanjem, problemi s kožom (ekcem ), napadaje astme, kronične probleme s disanjem, rak pluća, bolesti srca, oštećenje mozga, živaca ili unutarnjih organa.

ionizatoreco2106

Više nego dovoljno razloga da obratite pozornost na kvalitetu zraka u svom domu ili na radnom mjestu.

Nova generacija senzorski pametnih ionizatora ili pročistači zraka svojom jedinstvenom tehnologijom čiste zrak prirodno bez kemijskih tvari. Oni pretvaraju zagađeni zrak u zatvorenom prostoru u zdrav i čist zrak.

Ugrađen pametni senzor u ionizatoru odn pročistač zraka automatski mjeri i regulira kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Ventilator automatski predviđa različitim brzinama prema naboju čestica u zraku, u zatvorenom prostoru.

čistilec_ionizator_ekotehnologija

Čestice u zraku mogu imati negativan učinak na ljudsko zdravlje. Godine 1999/2008, Europska unija postavila je granične vrijednosti za PM10 (s veličinom čestica od oko 10 mikrometara/10 mikrona) i PM2,5 (s veličinom čestica od oko 2,5 mikrometara ili 2,5 mikrona).

Najvažniji izvor čestica, posebno PM10 u zatvorenim prostorima, je duhanski dim. Osim toga, PM2,5 dolazi iz dimnjaka, pečenja, kuhanja i usisavanja.

Učinkovitost naših ionizatora odn pročišćivača zraka također je kriterij učinkovitosti, stopa unosa čistog zraka (CADR), utvrđena u neovisnim laboratorijskim ispitivanjima, od strane našeg proizvođača s više od 25 godina proizvodnje ionizatora ili pročistači zraka, ugrađuje ionizatore odn pročistači zraka ECO2103, ECO2106, ECO32, ECOK181, ECO8128A i ECOK180 na vrhu ponude sustava za poboljšanje kvalitete zraka u zatvorenim prostorima. Visoko učinkovit sustav filtracije u svim uređajima čisti zrak s učinkovitošću od 99,97%.

CADR vrijednost pokazuje koliko dobro pročišćivač zraka filtrira čestice kao što su dim, prašina i pelud. Uz svaki naš ionizator odn možete vidjeti kako pročišćivač zraka radi i čisti zrak u jednom satu.

Za detaljan pregled slijedite link ➡️ OVDJE.

Podijelite

TOP